Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
RISHBIN CO., LTD
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΧάλυβα γραμμή κοπής Coil

Ηλεκτρική γραμμή σπειρών μετάλλων φύλλων ελέγχου, φύλλο χάλυβα που σκίζει τη μηχανή για τη γαλβανισμένη σπείρα

Ευχαριστίες για τη μόνιμες υποστήριξη και την καθοδήγηση RISHIBN. Με τη βοήθεια και την οδηγία σας, κερδίζω περισσότερο μερίδιο αγοράς.

—— George

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— Σημάδι από τις ΗΠΑ

Χθες λάβαμε τη μηχανή, σήμερα οι μηχανές τρεξίματος μηχανικών μας, εργασία μηχανών πολύ καλά. Είμαστε πολύ ευτυχείς στην ποιότητα μηχανών. Ευχαριστεί το φίλο μου Chris.

—— Ο κ. Usama

Είμαι Online Chat Now

Ηλεκτρική γραμμή σπειρών μετάλλων φύλλων ελέγχου, φύλλο χάλυβα που σκίζει τη μηχανή για τη γαλβανισμένη σπείρα

Electric Control Sheet Metal Coil Line , Steel Sheet Slitting Machine For Galvanized Coil
Electric Control Sheet Metal Coil Line , Steel Sheet Slitting Machine For Galvanized Coil

Μεγάλες Εικόνας :  Ηλεκτρική γραμμή σπειρών μετάλλων φύλλων ελέγχου, φύλλο χάλυβα που σκίζει τη μηχανή για τη γαλβανισμένη σπείρα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Wuxi, Κίνα
Μάρκα: RISHBIN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Rs-2,0
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 η/υ
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: κινούμενα σχέδια
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πάχος σπειρών: 0.2~2.0mm πλάτος σπειρών: 800~1250mm
Όνομα Προϊόντος: Χάλυβα γραμμή κοπής Coil Βάρος σπειρών: ≤20T
Τέμνουσα ακρίβεια: ±0.3mm Γραμμική ταχύτητα: 0~60m/min
Υψηλό φως:

μηχάνημα κοπής πηνίο του σιδήρου και χάλυβα

,

slitter μετάλλων φύλλων μηχανή

Σπείρα χάλυβα ικανότητας 15T φόρτωσης που σκίζει τη γραμμή με το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου
 
Για να καταλάβουμε την απόδοση της σκίζοντας μηχανής, πρέπει πρώτα να έχουμε ένα ορισμένο βάθος της κατανόησης slitter. Υπάρχουν διάφορες πτυχές για να μετρήσουν την απόδοση της σπείρας χάλυβα που σκίζει τη μηχανή. Μεταξύ τους, η ποιότητα κουράς της λουρίδας μετάλλων είναι μια σημαντική πτυχή της μέτρησης της απόδοσης της σπείρας χάλυβα που σκίζει τη μηχανή. Η ακόλουθη λεπτομερής ανάλυση αυτού του ζητήματος.
 

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα κουράς μιας σπείρας μετάλλων:
 
1. Η ανώτερη και χαμηλότερη επικάλυψη μαχαιριών
2. Δευτερεύουσα εκκαθάριση
3. Η ομοιομορφία της σκληρότητας των σπειρών μετάλλων.
 
Το σωστό ποσό επικάλυψης είναι να εξασφαλιστεί ότι το φύλλο μετάλλων έχει την καλύτερη γωνία δαγκωμάτων και τη συνοχή της κουράς. Συσχετίζεται με την εκτατή δύναμη, το πάχος, την ένταση, τη δύναμη κουράς και την ακρίβεια επεξεργασίας εργαλείων της σπείρας μετάλλων.
 
Εάν το ποσό επικάλυψης είναι πάρα πολύ μεγάλο, η γωνία δαγκωμάτων θα είναι πάρα πολύ μικρή, και η ροπή κουράς θα αυξηθεί. Εάν το ποσό επικάλυψης είναι πάρα πολύ μικρό, το φαινόμενο της τοπικής κουράς κουράς θα συνεχίσει να εμφανίζεται. Η σχισμή της κουρεύοντας μηχανής για τις λουρίδες μετάλλων θα εμφανιστεί αναπόφευκτα μερικό μαχαίρι πηδώντας κατά τη διάρκεια της πραγματικής χρήσης. Επομένως, η μέγιστη εκτροπή του άξονα κοπτών και η δύναμη του άξονα μαχαιριών ελέγχου πρέπει να τεθούν ως στόχος ώστε να αποφύγουν στο σωστό ποσό επικάλυψης κουράς.
 
Η ακρίβεια κατεργασίας του εργαλείου είναι επίσης ένας σοβαρός παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα κουράς της σπείρας μετάλλων. Συσχετίζεται με την αποδοτική συνεχή κοπή. Εάν υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ του άξονα μαχαιριών και της τρύπας στο μαχαίρι, η εκκεντρικότητα θα εμφανιστεί όταν κινείται το μαχαίρι. Εάν η εκκεντρικότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη, η διαλείπουσα κουρά θα εμφανιστεί. Εντούτοις, με τη συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας, η τρέχουσα ρύθμιση του επικαλύπτοντας ποσού της λουρίδας σχισμών που σκίζει τη μηχανή για τις λουρίδες μετάλλων έχει αυτοματοποιηθεί ψηφιακά, καθιστώντας το ακριβέστερο και κατάλληλο. Παραδείγματος χάριν, το αντιπροσωπευτικότερο εμπορικό σήμα στη βιομηχανία, χρυσό Goblet και χρυσό Goblet, έχει περάσει. Σε 18 έτη, εστίασε στην έρευνα, την ανάπτυξη, και την παραγωγή slitters για τη σχισμή μετάλλων. Είναι αρκετά ώριμο από την άποψη της τεχνολογίας. Έτσι ώστε στη βιομηχανία υπάρχει μια μικρή προσωπικότητα.
 
Το δευτερεύον χάσμα της σπείρας χάλυβα που σκίζει τη μηχανή καθορίζει επίσης την ποιότητα της άκρης της σπείρας σχισμών ανοξείδωτου. Η ζώνη κουράς και η ζώνη δακρυ'ων πρέπει να είναι τακτοποιημένες και η επιφάνεια είναι ομαλή. Οι γενικοί απολογισμοί ζώνης κουράς για 20% του πάχους του μετάλλου κουλουριάζουν. Σε 45%, όσο παχύτερη η σπείρα μετάλλων, τόσο μεγαλύτερη η ζώνη κουράς.
 
Εάν η δευτερεύουσα εκκαθάριση είναι πάρα πολύ μεγάλη, η σπείρα μετάλλων θα διαστρεβλωθεί, αναγκάζοντας την περιοχή κουράς για να γίνει μικρότερη, την περιοχή δακρυ'ων για να γίνει μεγαλύτερη, και τα σαλιάσματα στις άκρες για να αυξηθεί. Το μέγεθός του συσχετίζεται κυρίως με την εκτατή δύναμη και το πάχος του υλικού κουράς, έτσι πρέπει γενικά να είναι 3% σε 8% του πάχους της σπείρας μετάλλων.
 
Η ακρίβεια ρύθμισης του δευτερεύοντος χάσματος μαχαιριών δίσκων της σπείρας μετάλλων που σκίζει slitter επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της ακρίβειας επεξεργασίας του μαχαιριού δίσκων, σύνθετο λαστιχένιο πλήκτρο διαστήματος και το πλήκτρο διαστήματος χάλυβα, στους απλούς όρους, πάχος, λειότητα, παραλληλισμός, επιφάνεια τελειώνει και άλλες τέτοιες ανοχές. Επιπλέον, το συσσωρευμένο λάθος του μαχαιριού ομάδας έχει επιπτώσεις επίσης στην ακρίβεια ρύθμισης της δευτερεύουσας εκκαθάρισης του μαχαιριού δίσκων. Επομένως, η ακρίβεια πλάτους της σπείρας μετάλλων περικοπών πρέπει να καθοριστεί από τη δευτερεύουσα εκκαθάριση του μαχαιριού, και δεν μπορεί να υπερβεί δύο φορές το χάσμα στην πλευρά του μαχαιριού.
 
Τα ανωτέρω είναι η ανάλυση βάθους της επιρροής της ποιότητας κουράς της σπείρας μετάλλων στην απόδοση της σπείρας χάλυβα που σκίζει τη μηχανή γραμμών. Ενδεχομένως, θα βοηθήσει του καθενός.
 
Ελαφρύς μετρητής που κόβεται στις γραμμές μήκους
Πρότυπο Rs-1,2 Rs-2,0 Rs-3,0 Rs-4,0
Υλικό σπειρών δs≤230N/mm2, ελασματοποιημένη εν ψυχρώ σπείρα, σπείρα ανοξείδωτου, γαλβανισμένη σπείρα, Al, χαλκός
Πάχος σπειρών 0.11~1.2mm 0.2~2.0mm 0.3~3.0mm 0.54.0mm
Πλάτος σπειρών 300~800mm 800~1250mm 800~1250/1600mm 800~1600/1800mm
Βάρος σπειρών ≤10T ≤20T ≤20T (25T) ≤25T (30T)
Σπείρα I.D ф508mm ф508mm ф508&ф610mm ф508& ф610mm
Σπείρα O.D ≤ф1800mm ≤ф1800mm ≤ф2000mm ≤ф2000mm
Τέμνουσα σειρά 300~3000mm 300~4000mm 300~4000mm 300~4000mm
Τέμνουσα ακρίβεια ±0.3mm ±0.3mm ±0.5mm ±0.5mm
Διάμετρος κυλίνδρων ф 65(50) ф 65(50) Ф 85(65) Ф 100(80)
Γραμμική ταχύτητα 0~60m/min 0~60m/min 0~60m/min 0~60m/min
Σύστημα ελέγχου

PLC

Αυτόματος έλεγχος

Αυτόματος έλεγχος PLC Αυτόματος έλεγχος PLC Αυτόματος έλεγχος PLC
 

Στοιχεία επικοινωνίας
RISHBIN CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Manager

Τηλ.:: +8618626315075

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα